A nagyhírű Gasteig fiatal tehetségeket bemutató sorozatának, a Winners&Mastersnek novemberi fellépője Boros Misi lesz.

Nemzeti büszkeségünk a 2003-ban született Boros Misi számtalan verseny győztese és kitüntetés gazdája. Magáénak tudhatja többek között a Malmöi Nordic International Zongoraverseny második helyezését (2021), a párizsi Preis des Concours Musical de France első helyezését (2016), a milánói Rising Stars Piano Competition első helyét (2015) valamint a római Mozart zongoraverseny első helyezését (2013) is. Több mint 200 koncertet adott szerte a világban az Egyesült Államoktól kezdve, Kínán, Ausztrián, Franciaországon, Anglián, Olaszországon, Svájcon, Svédországon, Japánon át Németországig. Már 3 CD-t jelentetett meg.

Az ifjú tehetség 7 évvel ezelőtt, 2014-ben nyerte meg a Virtuózok c. tehetségkutató vetélkedőt, ekkor kezdődött azóta is felfelé ívelő karrierje. A számtalan koncertet maga mögött tudó ifjú zongorista a világ minden táján elbűvölte a közönséget játékával. Nem sok olyan híres koncertterem van, ahol még ne lépett volna fel. A mi kis világjárónk itt Münchenben is otthon van, Misi évek óta a Zeneművészeti Főiskola hallgatója. Ilyen módon nagynevű elődök nyomába lépett, olyanokéba, akik itt a bajor fővárosban képezték magukat, majd innen léptek sikerrel a világot jelentő deszkákra.

Boros Misi 2021. november 13-án 20:00 órakor lép fel a Gasteigban.

Figyelem: az előadás a régi épületben lesz, a Kleiner Konzertsaal-ban. (Rosenheimer Str. 5, 81667 München).

Program:

Ludwig van Beethoven

Bagatelle a-moll WoO 59 „Für Elise“

Sonate Nr. 21 C-dur op. 53 „Waldstein“

Peter Eötvös (*1944)

Kosmos (1999)

Robert Schumann

Carnaval op. 9

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Főkonzulátuson keresztül:

A szervező 15€-os kedvezményes jegyet biztosítanak az érdeklődőknek, melyek kizárólag az alábbi email címen igényelhetők: andreaskr@yahoo.de

A szombati viszont látásig!