Magyarország Müncheni Főkonzulátusa szeretettel várja egy kellemes moziestére!

A koronajárvány idején sajnos nagyon kevés lehetőség adódik kikapcsolódásra, ezért hangulatjavítónak a Seveled c. romantikus vígjátékkal lepjük meg Önöket.

A film magyarul, angol felirattal kerül bemutatásra. Korhatár: 12 év.

Időpont: 2020. november 21. szombat, 19:00

(A film ettől az időponttól kezdődően 24 órán keresztül elérhető a regisztrált nézők számára)

Regisztráció: einladung-muenchen@mfa.gov.hu (olyan e-mailcímmel regisztráljanak, amire később meg tudjuk küldeni a belépési kódot)

Jelentkezés határideje: 2020. november 21. 16:00

Kedvcsináló:

Seveled

Elsőre jó ötletnek látszott. Gergő (Mészáros Béla), a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja (Básti Juli) kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját (Tenki Réka), a nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul.

Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb-utóbb meg kell születnie a megoldásnak.

Trailer