• München

  Tisztelt Látogatók!

  Szeretettel köszöntjük Magyarország Müncheni Főkonzulátusa honlapján!

 • Ünnepi ügyfélgogadási rend

  Tisztelt Ügyfelek!

  Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Müncheni Főkonzulátusa az ünnepi időszakban az alábbi rend szerint fogadja ügyfeleit:

  2019. december 23.: hétfői ügyfélfogadás

  2019. december 24. - 27.: ügyfélfogadás szünetel

  2019. december 30.: hétfői ügyfélfogadás

  2019. december 31. - 2020. január 1.: ügyfélfogadás szünetel

  2019. január 2. - 3.: csütörtöki, ill. pénteki ügyfélfogadás

  2019. január 6.: ügyfélfogadás szünetel.

  Magyarország Müncheni Főkonzulátusának munkaközössége áldott karácsonyi ünnepet és sikerekben gazdag bondog új esztendőt kíván valamennyi ügyfelének!

   

 •  

   

  Tisztelt Ügyfeleink!

   

  Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Innsbrucki Főkonzulátusa 2019. október 1-jén megkezdi az ügyfélfogadást teljeskörű konzuli ügyintézéssel.

  Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az Innsbrucki Főkonzulátuson az ügyintézés kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján történik.

  Időpontegyeztetésre az Innsbrucki Főkonzulátus alábbi elérhetőségein van lehetőség:

  E-mail: Info.Innsbruck@mfa.gov.hu

  Tel.: +43 512 346 042

  Ügyfélfogadási idő: hétfőn 12.30 és 15.30 óra között, szerdán 9.00 és 12.00 óra között.

  Cím:  6020 Innsbruck, Grabenweg 71. 2. OG 9.

   

FŐKONZULI KÖSZÖNTŐ

Munkatársaim nevében is tisztelettel köszöntöm Önöket Magyarország Müncheni Főkonzulátusának honlapján. Örömmel tölt el, hogy itt is bemutatkozhatom.

A bajorországi Burg Kastl-i Magyar Gimnáziumban érettségiztem, majd a Regensburgi Egyetemen diplomáztam, s tanulmányokat folytattam Párizsban, a Sorbonne Egyetemen is.

Egyetemi tanulmányaim után nemzetközi kapcsolatok építésében szereztem gyakorlatot, jelenlegi megbízatásomig politikai tanácsadóként dolgoztam az Európai Parlamentben.

2015 januárjában az a megtiszteltetés ért, hogy müncheni székhellyel főkonzulként képviselhetem Magyarországot Bajorországban. Hazám, kormányom mélyen elkötelezett a magyar-német, s benne a magyar-bajor kapcsolatok folyamatos erősítése iránt, feladatom ellátása megkülönböztetett felelősséget és odaadást követel tőlem. Minden erőmmel azon leszek, hogy szolgálatom méltó legyen ehhez a feladathoz.

Honlapunk azt szolgálja, hogy bajorok és magyarok könnyebben juthassanak hozzá közérdekű információkhoz. Honlapunkat Igyekszünk folyamatosan friss tartalommal megtölteni a gazdag magyar-bajor kapcsolatokról, a munka világáról és sok másról, amit időszerűnek vélünk. Főkonzulátusunk készséggel áll az illetékességét érintő ügyekben minden érdeklődő rendelkezésére.

Jó böngészést, a honlap használatához sok sikert kívánok!

Tisztelettel:

Tordai-Lejkó Gábor
főkonzulMünchen, 2015.03.12.